Contact

Zandhoven

​​0486/63.93.75

info@coachveerle.be

0701.922.484

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon
Werkwijze en tarieven

Kennismakingsgesprek

Als u vragen heeft, kan u me steeds telefonisch contacteren voor een gesprek. Zo kan ik peilen naar uw hulpvraag en bekijken we of ik iets kan betekenen voor u of uw kind. Indien we beiden een goed gevoel hebben, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Gratis

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek kom ik tot bij u en gaan we dieper in op de hulpvraag. Er wordt een voorstel tot begeleiding gedaan. Indien u akkoord gaat, spreken we verder af wanneer en hoe we het coachingstraject starten.

45€ per uur (excl. verplaatsing)

Coachingssessie

Een coachingssessie duurt ongeveer één uur waarvan ik ongeveer 50 minuten werk met het kind/ jongere en er 10 minuten voorzien wordt voor reflectie met de ouders. De aanpak van de sessie is afhankelijk van de leeftijd van het kind/ jongere en de hulpvraag.

50€ per uur (excl. verplaatsing)

Evaluatiegesprek

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we de evolutie en het coachingstraject. We bekijken of het kind/ jongere klaar is om de coaching af te ronden.

50€ per uur (excl. verplaatsing)

AutismeBelevingsCircuit (ABC)

Ik geef ook ABC's op maat. Je kan je zo als bedrijf/ school/ instelling meer bewust worden van wat autisme is en werken aan meer autismevriendelijkheid. De workshop kan gegeven worden in combinatie met een lezing (bv wat is autisme).

Contacteer me meer informatie.

Ik organiseer ook zelf regelmatig ABC's. Volg me op FB en blijf zo op de hoogte. Meer info vind je ook op deze site onder 'AutismeBelevingsCircuit'.

55€ pp

​​

Lezing

Wil je graag een lezing organiseren rond autisme? Contacteer me vrijblijvend om samen te bekijken hoe we dit op maat van jouw bedrijf/instelling/organisatie/school kunnen maken.

Verplaatsingskost= 0,35€/km

De betaling gebeurt na iedere sessie contant of via overschrijving.

Rekeningnummer: BE26 9733 5289 5229

Het afzeggen van een sessie kan kosteloos indien u 24u op voorhand verwittigt. Bij laattijdig verwittigen zal de helft van het bedrag in rekening worden gebracht.